Bebek Bakıcısı Maaşı Hesapla

5/5 - (1 Oy)

Bebeğinizle ilgilenecek bebek bakıcısı aramaya karar verdiğiniz de karşılaşacağınız durumlardan biri bebek bakıcısına ne kadar maaş vermeniz gerektiğidir.

Bebek bakıcısı maaşlarının ortalama ne kadar olduğunu bilmeniz doğru ve iyi bakıcıyı bulmanızda işinize yarayacaktır.

Bebek bakıcısına vereceğiniz ücret bir çok etkene göre değişkenlik gösterebilir.

  • Bebek bakıcısının ne kadarlık  bir deneyimi var ? ,
  • Ne kadar süredir bebek bakıcısı olarak çalışmış ? ,
  • Yatılı olarak mı çalışacak ? veya Haftada 5-6 gün mü ? veya Haftada sadece birkaç gün mü ?
  • Yabancı dil bilmesini istiyor musunuz ?
  • Türk bakıcı mı arıyorsunuz yoksa Yabancı bakıcı mı ? Yabancı ise hangi uyruklu ? Filipinli olması ile Özbek olması arasında da fiyat farkı oluşabilir.
  • Oturduğunu şehir ? Hatta semt bile etkili olabilir.
  • Bebeğine bakmak dışında işlerle ilgilenecek mi ? Sadece bebeğinize bakması dışında yemek yapsın, ev işlerine de yardımcı olsun derseniz fiyat farkı oluşabilir.

Merak etmeyin bakıcıya vermeniz gereken ortalama maaş ile ilgili sizlere destek olacağız.

Bakiciburada.com olarak 2008 yılından beri Türkiye Geneli Bakıcı olarak çalışmak isteyenlerle bakıcı arayanları buluşturan bir teknoloji firmasıyız. Dolayısı ile elimizde bolca ortalama fiyat bilgisi var.

Tek yapmanız gereken aşağıdaki formu doldurmak. Daha sonra Uzman Aile Danışmanımız ortalama bakıcıya vereceğiniz ücretle ilgili çalışma yapıp sizi bilgilendirecek.

Bakiciburada.com’da 500.000’i aşkın bakıcı iş arıyor. Bakiciburada.com’da bulunan “ortalama maaş beklentisi” özelliğimiz ile bakıcıların profillerinde ne kadar maaş istediklerini de görebilirsiniz.

Böylece bakıcıların profillerini inceleyerek, eğitim düzeyleri, iş tecrübeleri vb. bilgilerine göre bakıcıların ne kadar maaşa çalışabileceklerini görerek ortalama bakıcı maaşı hakkında fikir de edinebilirsiniz.

Bakıcıları incelemek için şimdi buraya tıklayabilirsiniz. 

Bebek bakıcısı çalıştıran aileler için çeşitli teşvikler de var. “Evde Bakım Maaşı Desteği Şartları” yazımızı okumanızı öneririz. Eğer çalışan bir anneyseniz ve işe geri dönmeyi planlıyorsanız “Çalışan Annelere Kurumsal Çocuk Bakımı Desteği” yazımızı da okuyabilirsiniz.

Yatılı Bakıcı mı Gündüzlü bakıcı mı çalıştırmalısınız ? Karar veremiyorsanız “Yatılı Bakıcı mı, Gündüzlü Bakıcı mı?” yazımızı okumanızı öneririz.

Bebek Bakıcısı maaşı hakkında ortalama bir fikir oluştuysa “Bebek Bakıcısı Seçerken Aileler Nelere Dikkat Ediyor?” yazımızı okuyarak çok önemli tüyolar alabilirsiniz.

[Form id=”5″]