Bu Bahar Bakıcı Ayarlamak için 7 Sebep

Bu Bahar Bakıcı Ayarlamak için 7 Sebep

5/5 - (3 Oy)

Neden bahar ayları bebek bakıcısı tutmak için uygun bir zaman?

İşte Bu Bahar Bakıcı Ayarlamak için 7 Sebep :

  1. Bahar temizliği gözünüzü korkutmasın! Siz etrafı köşe bucak temizlerken çocuklarınızla ilgilenebilecek bir bakıcı işinizi daha da kolaylaştıracaktır. Ya da ev işlerinize yardımcı olacak bayan temin etmeniz işlerinizi kolaylaştıracaktır.
  2. Yeni yıl hedeflerinizden vazgeçmeyin. Çocuklarınız bakıcınızla oyun oynarken en yakın pilates kursuna ya da spor salonuna kaydınızı yaptırın.
  3. Eşinizle yalnız vakit geçirmek için yaz partisi düzenlemenize gerek yok. Aniden gelişen bir akşam yemeği ikinize de iyi gelecektir. Ya da aşkınızı alevlendirecek bir jazz konseri  veya romantik bir film de kafa dağıtmanızı sağlayacaktır.
  4. Pencereleri sonuna kadar açın ve temiz bir evde tek başına olmanın tadını çıkartın! Eğer bir türlü yalnız kalamıyorsanız bakıcınıza çocukları alıp bahar yürüyüşüne gidebileceklerini söyleyin. İstanbul’da iseniz Nisan’da lalelerin süslediği Emirgan Korusuna, Gülhane’ye ya da Göztepe parkına gidebilir, baharın tadını doyasıya yaşayabilir.
  5. Cumartesileri hiç bu kadar yoğun olmamıştı değil mi ? Yoksa sizin de yapılması gerekenler listeniz bu şekilde mi gözüküyor :
    • Futbol kulübü için servis aracı ayarla
    • Kıyafetleri kuru temizlemeye götür
    • Haftalık mutfak gereksinimleri için markete git
    • Çocukların yemeğini hazırla
    • Doğum günü partisini için süslemeler ve hediye al
    • Çocukları yüzmeye götür ..Fakat kendinize bir  bahar bakıcısı bularak  listenin bu şekilde gözükmesini sağlayabilirsiniz:
    • Çocukları harika bir bakıcıya emanet ettikten sonra kahve molası ver
    • Yoga
    • Arkadaşla yemek
    • Ayakkabı alışverişi
  6. Dolapları temizledikten ve kışlık kıyafetleri kaldırdıktan sonra baharlıklarınızı çıkartıp arkadaşınızla ya da tek başınıza alışverişe çıkmanın tam da zamanı! Ama çocuklarla alışveriş hiç de eğlenceli olmayacak. Henüz büyük çocuğunuz ile hiç alışverişe çıkmadıysanız ona bir şans verin. Siz çocuğunuzla beraber bir gün geçirdiğiniz için yenilenmiş hissederken, çocuğunuz da yeni kıyafetler aldığınız için mutlu olacaktır.
  7. Yaz gelmeden planlarınızı şimdiden yapın. Örneğin; fotoğraf albümü hazırlamak, aile bloglarına göz gezdirmek ve çocuk bakımı ile ilgili kitaplar okumak sizi meşgul edecektir.
Bu Bahar Bakıcı Ayarlamak için 7 Sebep
Bu Bahar Bakıcı Ayarlamak için 7 Sebep

Bu bahar bakıcı ayarlamak için 7 sebep nelerdir göz attık. Unutmayın isteklerinize uygun bir bakıcı bulmak çok da zor değil. Ne zaman ve nasıl istediğiniz hiç önemli değil , bakiciburada.com aradığınız niteliklere uygun bakıcı elemanı bulmanız için sizleri bekliyor !