İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı

5/5 - (1 Oy)

Türkiye’nin en Trend İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı, 13-14-15 Aralık 2019 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde ziyaretçileri ile buluşuyor!

İBS Bu Sene Bambaşka Geliyor…

Türkiye’nin en büyük aile buluşması İBS’de geri sayım başladı! Türkiye’nin en değerli ve popüler markaları her yıl olduğu gibi İBS’de yerlerini almaya devam ederken, Boyut Fuarcılık da en trend konular, en sevilen konuk, en renkli atölye ve etkinlikler planlayarak, dopdolu içeriklerle karşınıza çıkmaya hazırlanıyor.

Markalar ile son kullanıcıyı buluşturan İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı 2019, yine İstanbul Kongre Merkezi – Harbiye adresinde 8. kez sizlerle muhteşem vakit geçirmeye hazırlanıyor. Birbirinden güzel gösteriler, eğlenceli aktiviteler, ödüllü yarışmalar, sohbet buluşmaları ve ailece katılabileceğiniz harika bir festivale hazır olun.

İBS Fuar Günleri  

13 Aralık 2019 Cuma

14 Aralık 2019 Cumartesi

15 Aralık 2019 Pazar

İBS Ziyaret Saatleri

11:00-19:00

İBS Fuar Yeri

İstanbul Kongre Merkezi – İKM / Harbiye

Boyut Fuarcılık tarafından 13-15 Aralık 2019 tarihleri arasında Harbiye, İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek ’İBS Anne, Bebek, Çocuk Fuarı’’nın hazırlık çalışmaları sürüyor. ‘Annelik Doğanda Var’’ teması ile bu yıl sekizinci kez düzenlenecek etkinliğe, 100 binin üzerinde ziyaretçi bekleniyor.

İBS Anne -Bebek ve Çocuk Fuarı, bu yıl sekizinci kez 13-15 Aralık tarihleri arasında Harbiye, İstanbul Kongre Merkezi’nde kapılarını açacak.

İBS Aile Festivali’nin bu yıl her zamankinden daha da renkli olduğunu belirten İBS Fuar Kurucu Ortağı Seçil Fida, 15 bin metrekare kapalı alanda açılacak olan fuara 100’ün üzerinde firma ve 300’den fazla markanın katılacağını bildirerek, bu yıl da sektörün en önemli markalarına ev sahipliği yapacaklarını söyledi.

IBS Fuar Kurucu Ortağı Seçil Fida; ‘’Sürekli kendimizi geliştirerek farklı ne yapabiliriz diye araştırma yapıyoruz. Son trendleri yakından takip edip, hem ebeveynleri hem de çocukları yakalayabileceğimiz etkinlik, sohbet içerikleri ve aktiviteler tasarlıyoruz. Normal zamanda görmeye fırsat bulamadıkları, alanında başarılı önemli, ünlü isimlerle ziyaretçilerimizi bir araya getirerek hayatlarına farkındalık katmaya özen gösteriyoruz. Bilgili, donanımlı ve sağlıklı ebeveynler sağlıklı nesiller yetiştirir, bu yüzden bu yıl da Boyut Group Ailesi olarak ziyaretçilerimizi seçkin isimlerle bir araya getireceğiz’’ diye konuştu.

Birbirinden Ünlü Markalar Bu Fuarda

İBS Fuar bu sene ailelerin yüzünü çok güldürecek; Fuar süresince 300’den fazla ziyaretçiye yüzlerce lira değerinde ürün çantası hediye edilecek. Birbirinden ünlü markalara ait puset, oto-koltuk, bebek yatağı, çocuk hijyen malzemesi, oyuncak ve kıyafetin hediye olarak verildiği İBS yarışmaları ise sosyal medya kanalları üzerinden başlatılarak, 13 – 15 Aralık tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde devam edecek. Yarışmalara isteyen herkes İBS Anne, Bebek, Çocuk Fuarı’nın “facebook, instagram ve twitter” adreslerinden katılabilir.

Çok konuşan, çok öğreten, çok eğlendiren aile festivali İBS’de üç gün boyunca Türkiye’nin güvenilir ve başarılı markaları da hazır bulunacak. En yeni ürün ve hizmetlerini ebeveynlere anlatacak olan markalar, çılgın indirimlerle ziyaretçilerine cazip fiyatlar sunacak. Yıllardır başarıyla adından söz ettiren IBS, bu yıl da Anne, Bebek, Çocuk fuarıyla aileleri konusunda uzman, başarılı markalarla bir araya getirerek onlara cazip fiyatlarla alışveriş ve eğlence dolu günler yaşatmayı amaçlıyor.

İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı’nın indirimli biletleri online temin edilebilir.

Bakiciburada.com Fuara Katılıyor mu?

2017 ve 2018 yıllarında katıldığımız iBS Anne Bebek Çocuk Fuarı 2020 ‘ye bu yıl da katılıyoruz. Standımızı ziyaret etmek isteyen anneleri ve anne adaylarını K15-K16 nolu standımıza bekliyoruz.

Standımızı ziyaret eden anneler bakım elemanı bulma süreçleriyle ilgili detaylı bilgi alabilir. Ayrıca 14-15 Aralık Cumartesi – Pazar günleri çocuklar için ücretsiz yüz boyama etkinliğimize katılabilir. 

Tüm annelerimizi standımızda görmek için heyecanla fuarı bekliyoruz.

Bakiciburada.com ‘dan Hangi Pozisyonlarda Bakıcı Bulabilirsiniz?

Bakiciburada.com,Türkiye’de 2008 yılından beri aileleri hızlı bir şekilde güvenilir bakım elemanlarıyla buluşturmak için hizmet vermektedir. Hizmet verdiği pozisyonlar : 

  • Bebek – Çocuk Bakıcısı
  • Ev Yardımcısı
  • Üniversiteli Oyun Ablası
  • Yaşlı Bakıcısı
  • Hasta Bakıcısı ve Refakatçi
  • Gölge Öğretmen
  • Temizlikçi
  • Hemşire
  • Özel Şoför
  • Özel Ders Öğretmeni
  • Bahçıvan

Türk – Yabancı, Gürcü, Filipinli, Azeri bakıcılara ulaşabilir, onlara iş teklifi yapabilirsiniz. Gündüzlü, yatılı, yarı zamanlı bakım elemanları ihtiyaçlarınızda hiç düşünmeden tercih edeceğiniz sitedir Bakiciburada.com. 0850 303 8551 numaralı telefondan bizi arayıp, aile danışmanlarımız vasıtasıyla ilan oluşturabilir, aradığınız bakıcıyı kolayca bulabilirsiniz. 
İster hafta sonu, ister gece fark etmez istediğiniz zaman Bakiciburada.com ‘dan aradığınız kriterlere uygun bakıcılarla görüşme yapabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey, üye olup size uygun bakıcıların profillerini incelemek ve onlarla iletişime geçmek.