Koronavirüs Tatilinde Çocuğunuz Eğitime Ara Vermesin!

Puanla

MEB’in almış olduğu kararla Korona virüsü salgını nedeniyle 16 Mart haftasında ana okulları, ilkokullar, ortaokullar ve liseler tatil edildi. Ayrıca 23 Mart haftasında da çocuklar evden derslere televizyon ve internet aracılığıyla devam edecek. Tüm operatörler EBA içeriklerine ulaşım için 3GB internet hediye edecek. Eğitime korona virüs salgını nedeniyle verilen 1 haftalık arada çocuğunuzun eğitimi aksamasın. Bakiciburada.com ‘un nitelikli ve eğitimli üniversiteli oyun ablalarıyla çocuklarınız eğitime kaldığı yerden devam etsin. Koronavirüs tatilinde çocuğunuz eğitime ara vermesin! Kendini geliştirsin, eksiklerini tamamlasın.

Zorunlu bir tatil oldu. AVM’lerden ve toplu alanlardan uzakta olalım. Hem çocuğunuzun, hem de sevdiklerinizin sağlığını koruyun. Koronavirüs’ten uzak kalmak için Anne Babaların Bilmesi Gerekenler yazımıza göz atabilirsiniz.

Çocuğunuz Oyun Ablasıyla Uzaktan Eğitime Alışsın

Üstelik belki de çocuğunuz ilk defa uzaktan eğitimle tanışacak. Onu uzaktan eğitime teşvik edecek ve alıştıracak üniversiteli oyun ablaları Bakiciburada.com ‘da.

Gerek televizyondan, gerek telefondan derslerini takip edebilmesi ve kendisine evden bir çalışma disiplini elde edebilmesi için oyun ablaları destek sunacaktır.

Çocuğum Öğretmensiz Kaldı Diye Üzülmeyin

 Evde çocuğunuz oyun ablası sayesinde birebir eğitimine devam edebilir.
Evde çocuğunuz oyun ablası sayesinde birebir eğitimine devam edebilir.

Üniversiteler 3 hafta tatil oldu. Okul süresinde part-time çalışan oyun ablaları, artık tam zamanlı çocuklarınızla ilgilenebilir, eğitimlerine katkı sunabilir. Çocuğum öğretmensiz kaldı diye üzülmeyin, üniversitelerin Sınıf Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi, Okul Öncesi Öğretmenliği, İngilizce, Matematik öğretmenliği bölümlerinde okuyan üniversiteliler evinizde çocuğunuzun derslerine katkı sunabilir. Evde çocuğunuz oyun ablası sayesinde birebir eğitimine devam edebilir. Birebir eğitim de çocuğunuzun gelişimine katkı sunar. Koronavirüs tatilinde çocuğunuz eğitime ara vermesin!

Çocuğunuzun Derslerine Destek Oyun Ablasından

Oyun ablaları bu 2 haftalık sürede çocuğunuzun okulda eksik kaldığı konuları tamamlayabilir. Eğer Matematik eksiği varsa Matematiğe, Türkçe eksiği varsa Tükçeye çalıştırabilir. Çocuğunuzun hangi konda eksik olduğunu biliyorsunuz, üniversiteli oyun ablası o konuda destek sunacaktır.

Çocuğunuz oyun ablasıyla ana okulunda yaptığı etkinliklere evden devam edebilir. Birlikte el becerilerini geliştiren oyunlar ve etkinlikler yapabilir.

Çocuğunuza Sanatsal Aktivitelerde Destek Oyun Ablasından

Birbirinden nitelikli, alanında uzman üniversiteli oyun ablaları çocuğunuza resim, müzik, drama, tiyatro gibi alanlarda eğitim verebilir. Bu 2 haftalık tatil süresini de çocuğunuz evde sıkılmadan, keyifle öğrenerek geçirebilir.

Çocuğunuz oyun ablasıyla satranç oynayabilir, piyano çalabilir. Türkiye geneli binlerce nitelikli oyun ablaları var. Siz yeter ki çocuğunuzun hangi alanda sanatsal olarak gelişmek istediğini bilin, Bakiciburada.com ‘da her alanda uzman oyun ablaları mevcut.

Oyun Ablası Sizin Yokluğunuzu Aratmaz  

Eğer çalışan anne & baba iseniz, çocuğunuza coronavirüs tatilinde evde bakacak bir bakıcıya ihtiyaç duyarsınız. Evde çocuğu tek başına bırakmanız mümkün olmayacağı için ya komşularınızdan ya da büyüklerinizden destek alacaksınız. Eğer bu imkanınız yoksa, oyun ablaları üniversitelerin de aynı zamanda 3 hafta tatil olmasıyla birlikte çocuğunuza sizin yokluğunuzda bakabilir. Üstelik oyun ablaları çocuğunuza yemeğini ısıtabilir, üstünü değiştirmesine yardımcı olabilir. Birlikte oyun oynayıp, güzel vakit geçirtebilir.

Çocuğunuz Yabancı Dilini Geliştirebilir

Bir lisan bir insan, iki lisan iki insan!
Bir lisan bir insan, iki lisan iki insan!

Çocuğunuz İngilizce öğretmenliğinde okuyan bir ablayla İngilizce’sini, Almanca öğretmenliği’nde okuyan bir ablayla Almanca’sını, Fransız Dili ve Edebiyatı bölümünde okuyan bir ablayla da Fransızca’sını ilerletebilir ya da yabancı dil öğrenmeye başlangıç yapabilir. Çocuğunuz ne kadar fazla çok yabancı dil bilirse, kariyeri ve geleceği o kadar çok aydınlanır. Bir lisan bir insan, iki lisan iki insan!

Televizyondan ve Telefondan Uzak Dursun

Evde tek başına kalan, ilgilenilmeyen çocuklar elinde tablet ya da telefonla mobil oyunlara dalmakta, youtube’dan içerikler izlemektedir. Aile olarak da olumsuz bir çok içeriği gizleme şansımız bulunmayabiliyor. Çocuklarımız olumsuz içeriklere maruz kalıyor. Televizyon başına oturup, çizgi film izlemekle zamanını bitiriyor. Zaman ve çocuklarımız kıymetli. Tatillerde kitap okumalı, eğlenceli ve eğitici oyunlar oynamalı, derslerine çalışmalı, hobilerine zaman ayırmalı ve tatili dolu dolu geçirmeli. Okula tekrar başladığında da akranlarından geride kalmamalı. Sınavlarda başarılı olmalı. Oyun ablası sayesinde çocuğunuz tv ve telefondan uzak kalacak, teknoloji bağımlısı olmayacaktır.

Bakiciburada.com İle Koronavirüs Tatilini Fırsata Çevirin

Koronavirüs tatilinde çocuğunuz evde oyun ablasıyla hem eğlenir, hem de öğrenir. Oyun çocuklar için en önemli eğlence ve gelişim alanıdır. Oyun ablaları çocuğunuza dersleri oyunla öğretir. Çocuğunuza dersleri sevdirir. Oyun ablasına ulaşmak için Bakiciburada.com ‘da oyun ablası iş ilanı oluşturabilir veya oyun ablası bulma sayfasından evinize yakın nitelikli ablalarına ulaşabilirsiniz.