İstanbul Şişli'de Oyun Ablası/Ev Yardımcısı Arıyoruz

Kasımpaşa, Beyoğlu / İstanbul(Avrupa) | Haritada Gör
  • Gündüzlü
16 Eylül 2024

İş Tanımı

Merhaba. Piyalepaşa'da  3+1 bir evde oturuyoruz. Ben tercümanım evden çalışıyorum. Eşim doktor, yoğun bir çalışma temposu var. 8, 6 ve 2.5 yaşlarında 3 çocuğumuz var. Büyükler tam gün okula gidiyorlar. Ufaklık evde benim yanımda. Süreç içinde ben de çoğunlukla evde oluyorum. Benim çalıştığım veya evde olmadığım zamanlarda 2.5 yaşındaki oğlumla ilgilenecek, oyunlar oynayabilecek, sitedeki parka çıkarabilecek, onunla ilgilenmediği zamanlarda ev düzeni, çamaşır, ütü, bulaşık, üstten hafif temizlik gibi işlerle ilgilenebilecek (haftada 1 gün genel temizlik için başka birisi gelecek), güvenilir, temiz, eli çabuk, güleryüzlü, çocuklarla arası iyi olan biri arayışındayız. Çocuklar 4ten sonra evde oluyor, kendi ihtiyaçlarını hallediyorlar zaten ama çıkış saatinize kadar ihtiyaç olması durumunda onlarla ilgilenilmesi de gerekebilir.

Cumartesi günü yarım gün de olsa gelebilecek adaylar öncelikli olacaktır. İhtiyaç halinde yatılı kalınması veya geç saatte çıkılması da benim için bir artı olacaktır. (Başvuruda bulunurken bu durumu belirtirseniz sevinirim.) Maaş da ona göre değişecektir elbette. Sabah en geç 9.00'da iş başı, çıkış saati de en erken 18.00, sizin müsaitliğinize göre daha geç olabilir. Kaldığınız süre kadar aldığınız ücret de artacaktır tabii ki. Maaşı karşılıklı konuşabiliriz bu özelliklere göre. Bizim için en son konu maaş konusudur, yeter ki güvenilir, işimizi sahiplenen çocuğumuzla anlaşabilen birisi olsun.

En az 1-2 sene beraber çalışabileceğim evden biri olabilecek bir yardımcı arıyorum. Sizi tanıtan kısa bir ön yazı ile başvuru yaparsanız sevinirim.

Genel Nitelikler

  • Çocuk Gelişimi Eğitimi Olmalı
  • Etkinlikler ve Oyunlar Bilmeli
  • Sigara Kullanmamalı
İstanbul(Avrupa) 'da oturan ailemizin Oyun Ablası arayışı bulunmaktadır. Eğer Oyun Ablası pozisyonunda iş arıyorsanız ücretsiz olarak "Kayıt Ol" sayfasından özgeçmişinizi oluşturabilirsiniz.
Bu ilana başvuru yapabilmeniz için Bakiciburada.com’da özgeçmişinizin bulunması gerekmektedir.
Bakiciburada.com’da özgeçmişiniz varsa, kullanıcı giriş bilgilerinizle giriş yaptıktan sonra yine bu sayfada bulunan  "Başvur" butonuna basarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

Bakıcı Girişi

Şifremi Unuttum

Üye değil misiniz?
Bakıcı olarak iş mi arıyorsunuz? Öyle ise hemen üye olabilirsiniz. Üye iseniz giriş yapın.

veya

Bilgilerini Güncelle

Giriş Yap
Seni daha iyi tanıyabilmemiz için bize yardımcı olur musun?

İşveren, ilanına başvuran adayları aşağıdaki mülakata tabi tutmaktadır.

Ön yazı metni ekleyin! İlanda istenenlerle eşleşen becerilerinizi ve kişisel niteliklerinizi vurgulayın.
Başvurunuz Tamamlandı Başvurunuz Tamamlandı

İşlem Gerçekleştiriliyor.

Lütfen bekleyin...

Yükleniyor
Facebook Loading